Qui som?

MISSIÓ
La missió de lacadèmia Aprèn és ajudar a la construcció de coneixements per part dels alumnes i proporcionar els recursos necessaris per tal que esdevinguin competents i autònoms en el seu aprenentatge, així com orientar-los per tal que trobin la millor manera d’encarar la seva pròpia formació.

VISIÓ
L’acadèmia Aprèn vol ser un centre de referència amb el reconeixement social propi de la tasca educativa realitzada dia a dia. També vol ser referència amb les Estades a l’estranger, que li proporcionen molt pretigi per la qualitat de la proposta tant a nivell d’aprenentatge d’una llengua estrangera com de vivència personal per part de tots els alumnes, combinades amb la importància de l’acompanyament i el seguiment tutorial personalitzat dels alumnes durant tota l’estada.

Les classes són individuals o en petit grup (màxim 4 alumnes per aula) homogeni pel que fa a rendiment acadèmic.

Encapçalats pel Director Pedagògic de l’Acadèmia, mestre i psicopedagog amb àmplia experiència en docència Universitària i ensenyaments de Secundària i Primària, els professors de l’Aprèn! són tots titulats especialistes en les matèries que ensenyen.

A més dels professors especialistes en les classes de reforç, ampliació o de recuperació, un equip de psicopedagogs atèn els alumnes amb necessitats específiques d’orientació, motivació i aprenentatge.

En definitiva, un equip de professionals a la vostra disposició en classes àmplies amb llum natural i amb la connectivitat necessària pels ordinadors portàtils per fer de l’aprenentatge el que hauria de ser: un autèntic plaer.